Video Sources 321 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • Quality Like Shithqq.tv
  • Quality Like Shitmovibay.net
Avengers: Endgame

Avengers: Endgame

Part of the journey is the end.Apr. 24, 2019USA181 Min.PG-13
Your rating: 3
9.3 183 votes
what going on?

Synopsis

After the devastating events of Avengers: Infinity War, the universe is in ruins due to the efforts of the Mad Titan, Thanos. With the help of remaining allies, the Avengers must assemble once more in order to undo Thanos’ actions and restore order to the universe once and for all, no matter what consequences may be in store.

Original title Avengers: Endgame
IMDb Rating 9.3 3,638 votes
TMDb Rating 8.2 182 votes

Director

Joe Russo
Director

Cast

Robert Downey Jr. isTony Stark / Iron Man
Tony Stark / Iron Man
Chris Evans isSteve Rogers / Captain America
Steve Rogers / Captain America
Chris Hemsworth isThor Odinson
Thor Odinson
Mark Ruffalo isBruce Banner / Hulk
Bruce Banner / Hulk
Scarlett Johansson isNatasha Romanoff / Black Widow
Natasha Romanoff / Black Widow
Jeremy Renner isClint Barton / Ronin
Clint Barton / Ronin
Don Cheadle isJames Rhodes / War Machine
James Rhodes / War Machine
Paul Rudd isScott Lang / Ant-Man
Scott Lang / Ant-Man
Brie Larson isCarol Danvers / Captain Marvel
Carol Danvers / Captain Marvel

Similar titles

Sea of Love
Bad Boys II
Detroit
Boss 2
The Glass Castle
Doctor Strange
Going in Style
S.W.A.T.
Dog Eat Dog
Jupiter Ascending
The Good Dinosaur
Thor

(53) comments

  • ejaycak April 24, 2019 Reply

    uiyo ade dh… tapi trailer je 😀

    • Anonymous April 24, 2019 Reply

      done update

      • Zami April 27, 2019 Reply

        Macam mana nak download

      • ejaycak May 1, 2019 Reply

        amat baekk !! thank you….

    • Rafi May 13, 2019 Reply

      Apeblee xdpt buka

  • IZ April 24, 2019 Reply

    fullmovie ke?

    • Anonymous April 25, 2019 Reply

      yup full movie tapi quality like shit…

      • tony bkn nama sebenar April 26, 2019 Reply

        ok.. pasni ada camrip,hdrip webrip,hd,fullhd… jgn lupa term baru shitrip 😂😂😂

  • Bebeh April 25, 2019 Reply

    Tony mati

  • Kontol April 25, 2019 Reply

    Jimat duit aku huhuhu

  • yusri April 25, 2019 Reply

    quality like shit

  • sejat adik sajat April 25, 2019 Reply

    memang macam shit la hahahah

  • mimimimiimi April 25, 2019 Reply

    please update movie quality lagi baik

    • mimi bodoh May 4, 2019 Reply

      bangang nak quality lagi elok tunggu 3-4 bulan la bodoh

    • Org bijak selalu sabar May 13, 2019 Reply

      dah mcm boss pulak ko ni.. bende free telan aje lah. Nk quality baik. bayar le der

  • babi April 26, 2019 Reply

    baik la rakam dalam wayang

  • Nonono April 26, 2019 Reply

    Min… Bhasa mlayu xde ke?

    • jagindas May 16, 2019 Reply

      buta inglish ka

  • Cap. Malaysia April 26, 2019 Reply

    Why the quality like shit. Please update if there is quality like HD

  • Pencuri movie juga April 27, 2019 Reply

    Bila nk komen biar cerdik skit. Orang dah share bersyukur lah dpt tgk. Name pun hd CAM. Free je pun download xpakai duit korang pun. Nak gambar cantik g rakam sendiri. Bodoh tu simpan2 skit ye. Terima tu.

    • Yoku May 3, 2019 Reply

      Betol.. Saya amat setuju.. Kira bagus la ada org sudi nak share.. Berterima kasih la sikit.. Anyway thx bro 👍😎

    • Support May 12, 2019 Reply

      Betul tu ..dh share bersyukurlah. Daripada Tak dapat tengok

  • armz April 27, 2019 Reply

    asal x leh download link uptobox?

  • Bil April 28, 2019 Reply

    Sub takde en

    • Anonymous April 28, 2019 Reply

      memng lom ada sub lagi…

  • Anycat April 28, 2019 Reply

    Rasa² ada update quality tak ?

  • lutfi April 28, 2019 Reply

    subtitle xde ke…….kalau ade mcm mana nak buat

    • Anonymous April 28, 2019 Reply

      kat player ada logo CC tekan situ.. pastu pilih subtitle…

    • lol May 6, 2019 Reply

      caмna nĸ тngoĸ

  • iman April 30, 2019 Reply

    hbt siut

  • nan May 1, 2019 Reply

    mcm mna nk dowload

    • Anonymous May 1, 2019 Reply

      click link di bawah dan follow sahaja

  • Steve roger May 2, 2019 Reply

    Xda sub malay ke

    • Natasya Adiba May 4, 2019 Reply

      Download dari subscene (dlm web) pastu search cita yang nak tengok sub malay pastu download siap2 app zarchiver. Bila dh download sub dr subscene tu automatik masok kat zarchiver tu .. Bila nk tngok video dlm website ni cri kt bwh ad tulis cc tekan situ n tekan load srt from pc done slmt mencuba

  • Man May 2, 2019 Reply

    kenapa tak boleh download?

  • pinyok May 2, 2019 Reply

    admin nk request cerita battle angle Alita

  • Siti May 3, 2019 Reply

    Terima kasih.. Jimat duit n masa.. Lmbt nk tgu cd.. 😊 😊 Good job.. 😊

  • AlifAfif May 3, 2019 Reply

    Bile agaknya boleh bluray

  • Natasya Adiba May 4, 2019 Reply

    Download dari subscene (dlm web) pastu search cita yang nak tengok sub malay pastu download siap2 app zarchiver. Bila dh download sub dr subscene tu automatik masok kat zarchiver tu .. Bila nk tngok video dlm website ni cri kt bwh ad tulis cc tekan situ n tekan load srt from pc done slmt mencuba

  • 3000 May 4, 2019 Reply

    bluray slalunye kena tunggu 3-4 bulan bro. mmg lama aa.. yg komen buruk2 dah tau quality like shit, msh gak kecam, tak pandai baca eh? bsyukur la org dah upload walopn kualiti ke laut. nak better quality sendiri pg tgok wyg aa. dah dpt free msh gak demand lebih. hampehh

    • lol May 5, 2019 Reply

      Bersyukur? Bangangnya kau. Orang yang upload ni pun dah berdosa dan salah dari segi undang2. Bersyukur bila kau dapat benda yang baik. Ni la jadi bila mentaliti bodoh

  • Bosskurr May 5, 2019 Reply

    Tq bosskurr jimat duit i

  • ULTRALORD May 5, 2019 Reply

    ADMIN MEMANG TAK NAK BAGI ORANG DOWNLOAD KE MACAM MANA?? 4 4 LINK AKU BUKAK SATU PUN TAK BOLEH DOWNLOAD HARE BETUL

    • Anonymous May 5, 2019 Reply

      reti download ke x ?? link hidup lagi… tau x nak download mane ???

      • Sabo May 7, 2019 Reply

        Macam mana nak download nya??

        • Anonymous May 8, 2019 Reply

          click je download link.. pastu get link…

  • Aidid May 7, 2019 Reply

    Openload please

  • sakai webside May 7, 2019 Reply

    bukan senang nak buat satu movie haih

  • Abg Long May 9, 2019 Reply

    Malay Subtittle please…

  • Shwz May 11, 2019 Reply

    Tq

  • RAYDO May 11, 2019 Reply

    thanks,, just watching.. 5star.. love it

  • ananaj May 15, 2019 Reply

    link 1 dan 3 dah mati

  • anarkin May 17, 2019 Reply

    camna nk install subs

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website